ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ

Ως ιδιοκτήτης σπιτιού, γραφείου ή καταστήματος, σίγουρα φροντίζετε πάντοτε οι χώροι σας να είναι καθαροί και περιποιημένοι. Έτσι νομίζετε τουλάχιστον! Αποφραξεις στα Μεσογεια. Στην πραγματικότητα είσαστε πάρα πολύ λίγοι εκείνοι οι οποίοι φροντίζετε να είναι καθαροί ΟΛΟΙ οι χώροι. Για να μην αναρωτιέστε όμως τι εννοούμε, θα σας κάνουμε μία απλή ερώτηση και έτσι θα καταλάβετε.

Αποφραξεις στα Μεσογεια
Αποφραξεις στα Μεσογεια

-Πόσο συχνά φροντίζετε να καθαρίζετε και να αποφράζετε τις αποχετεύσεις, τα φρεάτια, τα σιφόνια και τις υδρορροές των κτιρίων σας;

Ως γνωστόν, οι γραμμές των αποχετεύσεων είναι κρυμμένες. Επομένως είναι δύσκολο να αναγνωρίσουμε αν είναι καθαρές ή πότε και αν υπάρχει κάποιο ζήτημα. Βέβαια υπάρχουν κάποια σημάδια τα οποία μπορεί να προμηνύουν ένα επερχόμενο ή ήδη υπάρχον πρόβλημα. Πρόβλημα που μπορεί να είναι εύκολο να λυθεί ή που μπορεί να είναι η αιτία για μεγάλες καταστροφές με υψηλά κόστη επισκευής σε κτήρια και εγκαταστάσεις.

Καθημερινά πάρα πολλά απόβλητα από την κουζίνα ή το μπάνιο σας καταλήγουν στις γραμμές της αποχέτευσης. Λίπη, πουριά, γράσα, υπολείμματα τροφών και σαπουνιών, τρίχες και χαρτικά είδη υγιεινής είναι μερικά από αυτά. Τα λάδια και τα λίπη που συνηθίζετε πολλοί να αδειάζετε μετά το μαγείρεμα στο νεροχύτη μετατρέπονται με τον καιρό σε στερεές μάζες και μπλοκάρουν τις σωληνώσεις.
Όταν λοιπόν όλα τα παραπάνω φράζουν την αποχέτευση τότε συμβαίνουν τα εξής:

  • Η μπανιέρα, ο νιπτήρας ή ο νεροχύτης «κρατάνε» τα νερά. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε δεν γίνεται μετά αποστράγγιση με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντός τους, μικρές ενοχλητικές λιμνούλες
  • Τα φρεάτια των δαπέδων πλημμυρίζουν επίσης
  • Παράξενοι ήχοι ακούγονται μέσα στους τοίχους όποτε ανοίγει μια βρύση. Αυτό είναι επίσης μια ένδειξη που αφορά βουλωμένους σωλήνες που δυσκολεύεται να περάσει από μέσα το νερό
  • Δυσάρεστες οσμές αναδύονται μέσα από τα σιφόνια και τα φρεάτια από τα λύματα και τα απόβλητα που είναι μπλοκαρισμένα μέσα

Για αποφραξεις στα Μεσογεια είμαστε η πιο αξιόπιστη λύση

Εάν είστε κάτοικοι στα Μεσόγεια, είστε πάρα πολύ τυχεροί. Γλυτώνετε από όλα αυτά σήμερα κιόλας, καλώντας τις Αποφράξεις Μεσόγεια.

Οι τεχνικοί της, είναι στη διάθεσή σας όλες τις ημέρες του χρόνου, Κυριακές και αργίες, ολόκληρο το 24ωρο. Αναλαμβάνουν να καθαρίσουν, να αποφράξουν και να συντηρήσουν κάθε αποχέτευση, φρεάτιο, σιφόνι ,υδρορροή και κάθετη στήλη κτιρίων. Επειδή διαθέτουν μεγάλη εμπειρία σε κάθε είδους απόφραξη και τα καλύτερα μηχανήματα που υπάρχουν στην αγορά, είναι σε θέση να εξασφαλίσουν εγγυημένο αποτέλεσμα.
Τέλος, λάβετε υπόψη ότι δέντρα και φύλλα μπορεί επίσης να δημιουργήσουν ζημιές σε σωλήνες και αποχετευτικά δίκτυα. Όταν οι ρίζες των δέντρων διεισδύσουν στους σωλήνες τότε σίγουρα δημιουργείται πρόβλημα. Οι ρίζες αναπτύσσονται μέχρι να γεμίσουν πλήρως τους σωλήνες και κάποια στιγμή είναι πολύ πιθανό να τους σπάσουν.

Για να προλάβετε μια τέτοια περίπτωση, η Αποφράξεις Μεσόγεια και πάλι θα σας λύσει τα χέρια με μια επιθεώρηση δικτύου με τη χρήση κάμερας. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν τηλεοπτικό έλεγχο που με την κάμερα θα ελέγξει κάθε σωλήνα και γραμμή στην αποχέτευσή σας και επιπλέον θα καταγράψει τυχόν ζημιές. Έτσι, θα ξέρετε σίγουρα τι ακριβώς συμβαίνει και που μέσα στην αποχέτευση οπότε είναι σίγουρα πιο εύκολη η αποκατάσταση και επισκευή.
Αποφράξεις Μεσόγεια και όλοι οι χώροι που ζείτε και εργάζεστε θα λάμπουν από καθαριότητα κυριολεκτικά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *