Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ραφήνα

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ραφήνα – 22940 28060

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις στη Ραφήνα

Αποφράξεις στη Ραφήνα

Για κάθε υπηρεσία καθαρισμών, συντηρήσεων και αποφράξεων στα αποχετευτικά δίκτυα των σπιτιών και των επιχειρήσεων στα ανατολικά προάστια και τα Μεσόγεια Αττικής, η Αποφράξεις Ραφήνα έχει την αντίστοιχη λύση, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Έχει εμπειρία 40 και πλέον ετών. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία κάθε πιθανή περίπτωση στα δίκτυα των αποχετεύσεων.

Διαθέτουμε τεχνικούς με πείρα και εξειδίκευση. Έχουν εκπαιδευτεί από την εταιρεία μας για να μπορούν να φέρνουν εις πέρας κάθε εύκολη ή δύσκολη κατάσταση. Ανεξάρτητα από το μέγεθός της. Με ειδικά σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα που τους παρέχουμε με δικά μας έξοδα. Συμβαδίζουν οι γνώσεις και η κατάρτιση τους με την εξέλιξη του κλάδου των συστημάτων των αποχετευτικών δικτύων. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιεί η Αποφράξεις Ραφήνας είναι ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει ο τομέας των αποχετευτικών συστημάτων. Συντηρείται και ανανεώνεται συνεχώς. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες πρακτικές και μεθόδους. Έτσι μπορούμε να διατηρούμε το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας στην παροχή των υπηρεσιών μας.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ
ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ

Σας εγγυόμαστε ότι τα τεχνικά συνεργεία μας εργάζονται γρήγορα και με ακρίβεια. Διατηρούμε πάντα φιλική στάση απέναντι σε όλους τους πελάτες μας. Είμαστε πραγματικά σίγουροι για την ικανότητά μας να φτάσουμε πολύ γρήγορα σε σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Θα αντιμετωπίσουμε και θα διορθώσουμε άμεσα το πρόβλημα που έχει αναστατώσει την καθημερινότητά σας.

Είμαστε πάντα πιστοί στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αν χρειάζεστε συμβουλές ή πληροφορίες μέσω τηλεφώνου είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Προτεραιότητά της Αποφράξεις Ραφήνα είναι η δική σας ικανοποίηση και ασφάλεια. Εδώ και 4 δεκαετίες μας εμπιστεύεστε. Αυτό που συνέβαλε στη φήμη μας την πάροδο του χρόνου και μας φέρνει συνεχώς νέους πελάτες. Αυτό μας κάνει πραγματικά πολύ περήφανους. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, θα φροντίσουμε για όλες τις ανάγκες σας. Είμαστε η πιο αξιόπιστη εταιρεία που ειδικεύεται σε πάσης φύσεως προβλήματα στο αποχέτευτικό σας δίκτυο.

Η ΑποφράξειςΑπολυμάνσεις Ραφήνα είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί εδώ και 40 περίπου χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε όλη την Αττική.

Όλοι οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί αποκλειστικά από εμάς με βάση την υγεία και την ασφάλεια. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε και να βασιστείτε σε εμάς. Θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία. Εγγυόμαστε την υψηλότερη ποιότητα εργασιών και την άριστη εξυπηρέτησή σας. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας από την στιγμή που μας καλείτε έως και την ολοκλήρωση της εργασίας. Για εμάς κάθε εργασία είναι διαφορετική. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες όλων των πελατών.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Δεν υπάρχουν κανονικές εργάσιμες μέρες. Λόγω της ιδιαιτερότητας και της έκτακτης ανάγκης είμαστε στην διάθεσή σας σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Η Αποφράξεις Ραφήνα έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα της αποχέτευσης

Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες αποχέτευσης. Ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970 με λιγοστά μέσα και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εξελιχθεί σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες αποχέτευσης.

Η έδρα μας είναι στη Ραφήνα και εξυπηρετούμε και όλες τις γύρω περιοχές. Διαθέτοντας ισχυρή τεχνική ομάδα και ο στόλος των οχημάτων μας είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα (συμπεριλαμβανομένων των αργιών). Μπορούμε να σας εγγυηθούμε το γρηγορότερο χρόνο απόκρισης, καθώς όλα τα οχήματα μας είναι εξοπλισμένα με σύστημα GPS που μας επιτρέπει να είμαστε κοντά σας το ταχύτερο δυνατό.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ

Εάν αντιμετωπίζετε αργή αποστράγγιση σε καθημερινή βάση, υπερχειλίσεις ή δυσάρεστες οσμές από τα φρεάτια, τότε ο ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εντοπίσουμε την αιτία του προβλήματος είναι η επιθεώρηση των σωληνώσεων στην γραμμή της αποχέτευσης με χρήση ειδικής, έγχρωμης,ψηφιακής κάμερας ελέγχου. Μια επιθεώρηση με κάμερα θα δείξει ελαττώματα, όπως ρωγμές, εισβολή ρίζας δέντρου, εκτοπισμένους αρμούς, καθώς και «ξένα» αντικείμενα τα οποία μπορεί να έχουν βρει το δρόμο τους μέσα στο σωλήνα και είναι ο πιο οικονομικός και αποδοτικός τρόπος για να προσδιοριστεί η αιτία των προβλημάτων στην αποχέτευσή σας.

Οι τηλεφωνικοί εκπρόσωποι και οι έμπειροι τεχνικοί της Αποφράξεις Ραφήνα είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο

365 μέρες το χρόνο (366 τα δίσεκτα έτη!), όλες τις Κυριακές, όλες τις γιορτές και τις αργίες.

Αρκετά συχνή αιτία μπλοκαρίσματος στις αποχετεύσεις είναι η είσοδος της ρίζας από δέντρα, ή θάμνους που βρίσκουν δίοδο μέσα στο αποχετευτικό σύστημα μέσω οποιουδήποτε αδύνατου σημείου στη δομή του σωλήνα, συμπεριλαμβανομένων των ρωγμών και των ανοικτών αρμών. Χρησιμοποιώντας υδροβολή υψηλής πίεσης νερού ή ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα, η Αποφράξεις Ραφήνας μπορεί να αφαιρέσει όλες τις ρίζες από το εσωτερικό των σωληνώσεων.

Αν χρειάζεστε συμβουλές, ή έχετε ένα πρόβλημα που χρειάζεται επίλυση, καλέστε αμέσως στην Αποφραξεις Ραφηνα για βοήθεια κι εμείς θα ανταποκριθούμε με τον πιο άμεσο και γρήγορο τρόπο. Με σκοπό την καλύτερη δυνατή σας εξυπηρέτηση, που για μας είναι δεδομένη, χωρίς παραπάνω ταλαιπωρίες και επιπλέον κόστη, ερχόμαστε στην ακριβή ώρα και τοποθεσία που θέλετε εσείς και λύνουμε οριστικά και εγγυημένα το πρόβλημά σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ

Καθαρισμός αποχέτευσης – Αποφράξεις Ραφήνα

Η αποχέτευση μας είναι εκείνη που επιτρέπει κάθε σημείο του αποχετευτικού και υδραυλικού μας συστήματος να λειτουργήσει. Για αυτό και πρέπει να διατηρείται καθαρή και αποδοτική και αυτό είναι προτεραιότητα. Κάθε φορά κάθε σημείο που βουλώνει οποιοδήποτε είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για πολλά διαφορετικά μέρη του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και μπορεί να οδηγήσει στην μείωση της άνεσης και της λειτουργικότητάς τους.

Οι επαγγελματίες της εταιρείας μας μπορούν να σας προσφέρουν και να σας προτείνουν τακτικές προγραμματισμένες προληπτικές συντηρήσεις για την αποχετεύσεις σας και με αυτόν τον τρόπο προλαμβάνουν τυχόν έκτακτα περιστατικά.

Η εκτενή μας κατάρτιση, η εμπειρία και η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, σας εγγυώνται την διάγνωση όλων των προβλημάτων άλλα και την ολοκληρωτική αντιμετώπισή τους. Θα αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα στην πηγή τους και θα σας βοηθήσουμε ότι δεν θα παρουσιαστούν ξανά στο μέλλον. Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας και σεβόμαστε το σπίτι και την περιουσία σας όπως αν θα πηγαίναμε στο δικό μας σπίτι.

Η απόφραξη μιας φραγμένης αποχέτευσης με ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα είναι πάντα η πρώτη και λιγότερο δαπανηρή επιλογή για να απομακρύνουμε ένα φράγμα. Οι πιο φιλόδοξοι ιδιοκτήτες σπιτιού προσπαθούν να ξεβουλώσουν τον αγωγό από μόνοι τους, με αποτέλεσμα να ξοδέψουν άσκοπα ατέλειωτες ώρες ταλαιπωρίας και έχοντας δαπανήσει επιπλέον χρήματα. Μην κάνετε αυτό το λάθος. Όσο πιο εύκολο φαίνεται όταν γίνεται από μια εξειδικευμένη εταιρεία από επαγγελματίες τεχνικούς που καθαρίζουν αποχετεύσεις όλη την ημέρα, τόσο δύσκολο είναι να το κάνετε μόνοι σας.

Αυτές είναι μερικές από τις σχετικές υπηρεσίες αποχέτευσης στη Ραφήνα που παρέχουμε.

 1. Αποφράξεις Φρεατίων Ραφήνα
 2. Απόφραξη Νεροχύτη Ραφήνα
 3. Απόφραξη Υδρορροής Ραφήνα
 4. Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ραφήνα
 5. Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Ραφήνα
 6. Καθαρισμός Φρεατίων Ραφήνα
 7. Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Ραφήνα
 8. Μηνιαίες Συντηρήσεις Ραφήνα
 9. Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ραφήνα

Άντληση Υδάτων – Αποφράξεις Ραφήνα

Πολλά καταστήματα, σπίτια και επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα από συσσώρευση υδάτων σε υπόγεια και άλλους χώρους που προκύπτουν από ξαφνικές και έντονες βροχοπτώσεις,  κατασκευαστικά λάθη στα ακίνητα, κακή συντήρηση των φρεατίων, κακή ρυμοτομία αλλά και μπάζωμα των ρεμάτων. Η Αποφραξεις – Απολυμανσεις Ραφηνα με την χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού και το έμπειρο και συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό της, μπορεί άμεσα να σας δώσει λύση για την άντληση υδάτων αποφεύγοντας περαιτέρω προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν από την συσσώρευση υδάτων. Με ένα απλό τηλεφώνημα σας κάποιο από τα συνεργεία μας θα βρεθεί άμεσα κοντά σας για να σας δώσει λύση στο πρόβλημά σας. Με την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και την αγάπη για την δουλειά μας είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις Ραφήνα

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Ραφήνα

Η Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ραφήνα παρέχει στο σπίτι σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου και καταπολέμησης παρασίτων και είναι το όνομα που μπορείτε να εμπιστευθείτε για την αντιμετώπιση τους στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό του σπιτιού σας.

ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ
ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ

Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αποτελεσματικές και προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για την οικογένεια, τους φίλους σας και τα κατοικίδια ζωάκια σας. Εργαζόμαστε σκληρά για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά σκληρά και να προστατεύσουμε μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις τους, τα σπίτια τους.

Το ίδιο συμβαίνει και στις επιχειρήσεις. Δεν έχει σημασία τι είδους επιχείρηση έχετε, εμείς έχουμε όλες τις λύσεις για εσάς. Ανάλογα με τις ανάγκες και το είδος και τις ανάγκες της επιχείρηση σας θα σας συμβουλεύσουμε το πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήστε. Σας παρέχουμε επιστημονικά τεκμηριωμένες και προσαρμοσμένες λύσεις με απαράμιλλη εξυπηρέτηση και αποτελέσματα ανταποκρινόμενα στις ακριβείς ανάγκες σας. Μέγιστη αποτελεσματικότητα με τους άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς μας.

Απολυμάνσεις Ραφήνα – Υπηρεσίες απολύμανσης Ραφήνα

Η Απολυμαντική στη Ραφήνα εδραιώνεται εκτός από τη Ραφήνα και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε βασίζονται στις τελευταίες επιστημονικές έρευνες και εξελίξεις ώστε να έχουμε στην διάθεση μας τα πιο καινοτόμα προϊόντα. Στην Απολυμαντική Ραφήνα οι γεωπόνοι συνεργάζονται με τους απολυμαντές, αναπτύσσοντας νέες λύσεις για την αντιμετώπιση των παρασίτων. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε στον χώρο σας είναι αυτά που θα επιλέγαμε και για το δικό μας σπίτι.
Απομακρύνετε κάθε απειλή από το σπίτι σας καλώντας την Απολυμάνσεις Ραφήνα σήμερα. Θα πάρετε μια δωρεάν εκτίμηση και μπορείτε να προγραμματίσετε αμέσως μια επίσκεψη.

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις Ραφήνα

Υπηρεσίες απεντόμωσης Ραφήνα

Έχοντας προβλήματα παρασίτων μπορεί να αποδειχθεί πολύ αγχωτικό. Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα σας με την μικρότερη δυνατή αναστάτωση. Χαλαρώστε και επιτρέψτε στην εταιρεία μας, Απολυμάνσεις Ραφήνα να εξασφαλίσει την ασφάλεια και υγιεινή του σπιτιού σας.

Απολύμανση – απεντόμωση για κουνούπια Ραφήνα

Όταν σκεφτόμαστε τα κουνούπια συνήθως η πρώτη εικόνα που αναδύεται στο κεφάλι μας είναι ένα πλάσμα που είναι κοντά στο μέγεθος ενός ελικοπτέρου με τη μορφή ενός πεινασμένου βαμπίρ για αίμα. Απλά δεν είναι πολύ καλό που μπορούμε να πούμε για τα κουνούπια. Μπορούν να καταστρέψουν ένα τέλειο πικνίκ το απόγευμα, ένα μπάρμπεκιου, ένα περίπατο στης γειτονιά, μία συναυλία στην ύπαιθρο ή ακόμα και έναν ήσυχο υπνάκο στην αιώρα. Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τις πιθανότητες να σας τσιμπάνε συνεχώς τα κουνούπια. Ίσως να φορέσετε ολόσωμα ρούχα ή να ψεκάσετε τον εαυτό σας και τα ρούχα σας με κιτρονέλα. Δεδομένου ότι στα κουνούπια δεν αρέσει να πετάνε ενάντια στον αέρα, θα μπορούσατε να βάλετε πολλούς ανεμιστήρες στη μέση της αυλής σας και να τους έχετε συνέχεια ανοικτούς. Θα μπορούσατε να ανάψετε φωτιά στην αυλή και να τα δημιουργετε σύννεφα καπνού. Όπως καταλάβατε αστειευόμαστε.

Ας σοβαρευτούμε προς στιγμήν. Υπάρχουν πάνω από 3.000 είδη κουνουπιών παγκοσμίως. Τα κουνούπια δρουν ως φορείς ιών και παρασιτικών ασθενειών όπως η ελονοσία, η εγκεφαλίτιδα, η φιλαρίαση, ο κίτρινος πυρετός, ο δάγκειος πυρετός, ο ιός του Δυτικού Νείλου και πρόσφατα, ο ιός Zika. Μερικά από αυτά μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες ή ακόμα και θάνατο. Περισσότεροι από 725.000 θάνατοι ετησίως οφείλονται στα κουνούπια παγκοσμίως.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΨΥΛΛΩΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΨΥΛΛΩΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ

Τα κουνούπια αποτελούν επίσης σοβαρό κίνδυνο για την υγεία των κατοικίδιων ζώων

Μικροσκοπικά παράσιτα, τα οποία ονομάζονται μικροφίλρα, συλλαμβάνονται από τα κουνούπια που τρέφονται με ζώα που έχουν ήδη μολυνθεί από ασθένεια του πνεύμονα. Η μικροφιλαρίαση θα ωριμάσει σε “μολυσματικές προνύμφες”, μέσα στο κουνούπι. Όταν το κουνούπι τροφοδοτείται από έναν σκύλο, γάτα ή άλλο ευαίσθητο ζώο, οι μολυσμένες προνύμφες εναποτίθενται στο δέρμα των ζώων. Οι προνύμφες εισέρχονται στη συνέχεια στον νέο οικοδεσπότη μέσω της πληγής από τα κουνούπια. Μετά από περίπου 6 μήνες οι μολυσμένες προνύμφες θα φτάσουν στην ωριμότητα. Το ενήλικο πλέον διροφιλάριο μπορεί να ζήσει μεταξύ 5 και 7 ετών σε σκύλους και 2 έως 3 χρόνια σε γάτες.

Τα σκυλιά που δεν έχουν υποστεί αγωγή μπορούν να έχουν εκατοντάδες ενήλικα διροφιλάρια. Η διροφιλαρίωση βλάπτει την καρδιά, τους πνεύμονες και τις αρτηρίες ακόμα και μετά την εξάλειψη του παρασίτου του διροφιλάριου. Όσο πιο άμεσα αλιεύεται η διροφιλαρίωση, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει το κατοικίδιο ζώο σας να ζήσει κανονικά. Εάν ζείτε σε περιοχή με βαριά μόλυνση κουνουπιών, συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας για την καλύτερη μέθοδο πρόληψης. Η πρόληψη είναι η καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται για την διροφιλαρίωση.

Η διροφιλαρίωση στις γάτες είναι πολύ διαφορετική από αυτή των σκύλων. Τα περισσότερα παράσιτα δεν θα φτάσουν στο στάδιο των ενηλίκων στις γάτες. Πολλές γάτες με διροφιλαρίωση θα περάσουν απαρατήρητες. Το φάρμακο για σκύλους δεν είναι αποτελεσματικό για τις γάτες. Η πρόληψη είναι η μόνη μέθοδος για την προστασία της γάτας σας. Δείτε τον κτηνίατρο της γάτας σας για τις καλύτερες μεθόδους προστασίας.

Υπηρεσίες μυοκτονίας Ραφήνα

Τα τρωκτικά είναι ενστικτωδώς δύσπιστα όσον αφορά τα νέα πράγματα στο περιβάλλον τους, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων ελέγχου, όπως παγίδες και δολώματα. Μεταδίδουν μια σειρά από σοβαρές ασθένειες.

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στη Ραφήνα Από τη Βικιπαίδεια

Πρόκειται για έναν ιστορικό δήμο, ο οποίος κατοικήθηκε από τα προϊστορικά χρόνια. Έχουν βρεθεί σε ανασκαφές ορθογώνια σπίτια της προϊστορικής εποχής, καθώς και εγκαταστάσεις κατεργασίας χαλκού. Η Ραφήνα ήταν ένας από τους 100 Δήμους των Αθηνών που όρισε ο Κλεισθένης, με το όνομα «Αραφήν».

Πηγή: wikipedia

Δραστηριοποιούμαστε στη Ραφήνα και τις γύρω περιοχές

8 thoughts on “Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ραφήνα

 1. Pingback:Συζήτηση - ενημέρωση για τις εξελίξεις στην αποχέτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου - Αποφράξεις Μεσόγεια

 2. Pingback:Υπηρεσίες Απόφραξης & Απολύμανσης Ραφήνας - Αποφράξεις Ραφήνα : Αποφράξεις Ραφήνα

 3. Pingback:Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ραφήνα – 22940 28060 | Αποφράξεις Ραφήνα

 4. Pingback:Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Ραφήνα – 22940 28060 | myapofraxeisathina

 5. Pingback:Αποφραξεις Ραφηνα - 22990 48776 - Αποφράξεις Αποχετεύσεων : Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *