Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Λούτσα

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Λούτσα – 2294 0 28060

Αποφράξεις Λούτσα

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις ΛούτσαΗ Αποφράξεις Λούτσα παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες στα αποχετευτικά δίκτυα στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής πάνω από 40 χρόνια:

 • Καθαρισμός αποχέτευσης
 • Επιθεωρήσεις αποχέτευσης με κάμερα
 • Αποφράξεις παντός τύπου
 • Προγράμματα τακτικής προληπτικής συντήρησης

Η κύρια γραμμή αποχέτευσης είναι η μεγαλύτερη αποχετευτική γραμμή στο σπίτι σας. Όλες οι υπόλοιπες αποχετεύσεις από την κουζίνα, το μπάνιο κ.λπ. οδηγούνται και συνδέονται με αυτή την κύρια γραμμή αποχέτευσης. Στη συνέχεια συνδέεται με τον αποχετευτικό αγωγό της πόλης ή με τη σηπτική δεξαμενή (βόθρος) . Ο κύριος αποχετευτικός αγωγός μπορεί να λειτουργεί αργά ή να φράξει με τα συντρίμμια που προέρχονται από τις άλλες αποχετεύσεις που καταλήγουν σε αυτό ή πιο συχνά από μια διείσδυση των ριζών δέντρων που αναζητούν μια σταθερή και εύκολη πηγή νερού και εισέρχονται στους σωλήνες της αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ

Ο μόνος τρόπος επαλήθευσης είναι να εισάγουμε μια ειδική κάμερα μέσα στον σωλήνα και να επιθεωρήσουμε τη γραμμή της αποχέτευσης. Εάν η κύρια αποχέτευσή σας φράξει, οι τουαλέτες, οι μπανιέρες, οι νεροχύτες και όλες οι άλλες αποχετεύσεις στο σπίτι σας θα αρχίσουν να παρουσιάζουν δυσλειτουργίες. Αυτό είναι συνήθως μια πολύ δυσάρεστη και αγχωτική κατάσταση για τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, ημέρα ή νύχτα χωρίς προειδοποίηση. Μπορούμε να κάνουμε προγραμματισμένες προληπτικές συντηρήσεις στα φρεάτια και τις υδρορροές σας. Θα μειώσουμε σημαντικά τις πιθανότητες εμπλοκής των αποχετευτικών γραμμών, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές και με εγγυημένα αποτελέσματα.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ
ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ

Η Αποφράξεις Λούτσα αναλαμβάνει να ξεβουλώσει και να καθαρίσει αποχετεύσεις από:

 • Νεροχύτες κουζίνας
 • Νιπτήρες μπάνιου
 • Τουαλέτες
 • Ντουζιέρες
 • Μπανιέρες
 • Πλυντήρια ρούχων
 • Πλυντήρια πιάτων
 • Λουτρά κ.α.

Για τη δική σας ηρεμία, εάν έχετε αργή ή εντελώς μπλοκαρισμένη αποχέτευση, όλες οι γραμμές θα καθαριστούν. Στη συνέχεια θα ελεγχθούν από τους τεχνικούς της Αποφραξεις Λουτσα, με το σύστημα ελέγχου ψηφιακών καμερών. Θα βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν άλλες εκπλήξεις που περιμένουν να χτυπήσουν όταν δεν το περιμένετε.

Κάθε υπηρεσία της Αποφράξεις Λούτσας σας προσφέρεται με εγγυημένα αποτελέσματα, σε ανταγωνιστικές τιμές και με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε προβλήματος που παρουσιάζεται σε ένα αποχετευτικό σύστημα.

Στην Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Λούτσα κάνουμε κάτι περισσότερο από το να κρατάμε καθαρές τις γραμμές της αποχέτευσης σας. Χρησιμοποιώντας  εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, οι τεχνικοί μας θα εξετάσουν σε βάθος τις γραμμές σας, και θα καταλήξουν σε μια λύση για να έχετε μια γραμμή αποχέτευσης που δεν χρειάζεται τακτικό καθαρισμό άλλα λειτουργεί σωστά και πάλι.

Για βουλωμένους σωλήνες στην αποχέτευση σας καλέστε Αποφράξεις Λούτσα

Αν χρειαστείτε υπηρεσίες για τα δίκτυα της αποχέτευσης σας, από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς, με χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας καλέστε όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο, την Αποφραξεις Λουτσα για την πιο αποτελεσματική λύση στο πρόβλημά σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ

Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για να καθαρίσουμε τις σωληνώσεις των αποχετεύσεων σας με πιεστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης νερού. Είναι η πιο αποτελεσματική και ταχύτερη μέθοδος.

Η χρήση μηχανήματος υδροβολής με υψηλή πίεση νερού είναι η καλύτερη λύση για την πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό καθαρισμό της γραμμής της αποχέτευσης. Ένα σύγχρονο εργαλείο που μέσω της υψηλής πίεσης του νερού απομακρύνει ρίζες δέντρων, συσσωρευμένες μάζες οργανικών υλικών, λάσπες κλπ και αφήνουν τους σωλήνες του αποχετευτικού σας συστήματος απολύτως καθαρούς.

Επίσης διαθέτουμε την ειδική, ψηφιακή, έγχρωμη κάμερα ελέγχου της αποχέτευσης για την εξεύρεση του προβλήματος, εξοικονομώντας σας έτσι από περιττά έξοδα.

Πριν την έναρξη των εργασιών τοποθετούμε την κάμερα στο σωλήνα κι έτσι εντοπίζουμε με ακρίβεια το μέγεθος και την αιτία του προβλήματος.

Η κάμερα ελέγχου και εντοπισμού της αποχέτευσης μπορεί να διανύσει όλη τη γραμμή των σωληνώσεων του δικτύου της κατοικίας σας και το υλικό είναι στη διάθεση του πελάτη για μελλοντική χρήση, καθώς μπορεί να αποθηκευτεί σε ψηφιακή μορφή. Η Αποφράξεις Λούτσας χρησιμοποιεί κάμερες με αισθητήρα που στέλνει στον τεχνικό μας την ακριβή θέση και μας επιτρέπει να φτάνουμε στη ρίζα του προβλήματος αποτελεσματικά.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας ειδικά προγράμματα υπηρεσιών

Τακτικές και προληπτικές συντηρήσεις των σωληνώσεων των εγκαταστάσεών σας και επαγγελματικούς καθαρισμούς των αποχετευτικών δικτύων. Καλέστε την Αποφράξεις Λούτσα όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ

Μία από τις πιο σίγουρες μεθόδους που σας εξασφαλίζει τη μακροβιότητα του αποχετευτικού σας δικτύου είναι η προληπτική και τακτική συντήρησή του. Αποφύγετε μπελάδες και περιττά έξοδα και καλέστε Αποφράξεις Λούτσα για ένα σίγουρο αποτέλεσμα από μια ολοκληρωμένη υπηρεσία συντήρησης του συστήματος της αποχέτευσης σας .

Η Αποφράξεις Λούτσας χάρη στην 50χρονη και πλέον ιστορία της στο χώρο των αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Λούτσας προσφέρει συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων, επαγγελματικούς καθαρισμούς, αντλήσεις υδάτων σε μηνιαία, τριμηνιαία, ετήσια βάση κλπ σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, πολυκατοικίες κ.α. με υψηλής εξειδίκευσης τεχνικούς με εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, ικανούς να χειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Αποφράξεις Λούτσα είναι διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει 24 ώρες το 24ωρο

Είναι σε θέση να αξιολογήσει το πρόβλημά σας και να σας στείλει άμεσα τους τεχνικούς μας, για την οριστική και αποτελεσματική λύση. Άμεσα και γρήγορα. Η Αποφράξεις Λούτσα έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία και ξέρει πόσο σημαντικό είναι για ένα σπίτι ή μια επιχείρηση ένα πρόβλημα αποχέτευσης να λύνεται χωρίς να δημιουργούνται ταλαιπωρίες και επιπλέον έξοδα.

Είμαστε η πιο αξιόπιστη λύση στο χώρο των αποφράξεων για σίγουρα και επαγγελματικά αποτελέσματα και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας προτιμούν για κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται στα αποχετευτικά τους δίκτυα.

Θα σας παρέχουμε λογικές εκτιμήσεις σε εύλογο χρονικό διάστημα. Θα δουλέψουμε γρήγορα και αποτελεσματικά, έτσι ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας. Μην αφήνετε προβλήματα αποχέτευσης και αποστράγγισης των υδρορροών να επιδεινωθούν, επικοινωνήστε με τις Αποφράξεις Λούτσα πριν να είναι πολύ αργά. Καλέστε μας σήμερα! 22940 28060. Είμαστε σε θέση να χειριστούμε όλα τα ζητήματα αποχέτευσης και αποστράγγισης, ακόμα και τα πιο δύσκολα προβλήματα.

Αυτές είναι μερικές από τις σχετικές υπηρεσίες επισκευής αποχέτευσης στη Λούτσα που παρέχουμε.

 1.  Αποφραξεις Φρεατιων Λουτσα
 2. Απόφραξη Νεροχύτη Λούτσα
 3. Απόφραξη Υδρορροής Λούτσα
 4. Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Λούτσα
 5. Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Λούτσα
 6. Καθαρισμός Φρεατίων Λούτσα
 7. Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Λούτσα
 8. Μηνιαίες Συντηρήσεις Λούτσα
 9. Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Λούτσα

Αποφράξεις αποχέτευσης στη Λούτσα

Είτε η βουλωμένη αποχέτευση είναι σε ένα σπίτι, εστιατόριο, επιχείρηση, εργοστάσιο ή δημόσια υπηρεσία, η Αποφράξεις Λούτσα έχει τη λύση. Από μια βουλωμένη αποχέτευση τουαλέτας, νεροχύτη, ή μπανιέρας έως ένα βούλωμα σε μια αποχέτευση οροφής, υδρορροή ή σωλήνα ομβρίων, θα το ξεβουλώσουμε. Τα επαναλαμβανόμενα και σοβαρά προβλήματα δεν ταιριάζουν με τους τεχνικούς μας που είναι εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μηχανήματα και εργαλεία για τη διάγνωση αυτών των προβλημάτων. Για τους βουλωμένους σωλήνες έχουμε άπειρες δυνατότητες για την απόφραξη τους.

Συνήθεις αιτίες για τους φραγμένους σωλήνες:

 • Λίπος, σαπούνι, τρίχες και τρόφιμα
 • Ρίζες από δέντρα και θάμνους
 • Χαρτί υγείας, μωρομάντηλα και προϊόντα γυναικείας υγιεινής
 • Μετατοπισμένοι ή ραγισμένοι σωλήνες

Άντληση Υδάτων Λούτσα

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις Λούτσα

Τα τελευταία χρόνια οι κλιματικές αλλαγές του πλανήτη, έχουν ως αποτέλεσμα τις βίαιες και καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις που εκδηλώνονται πλέον συχνά και στην χώρα μας.

Έτσι συχνότερα διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής βιώνουν καταστροφικές πλημμύρες, που καταστρέφουν τις περιουσίες μας με μοναδική ίσως λύση την άμεση άντληση υδάτων. Η βασική αιτία που μεγιστοποιεί το παραπάνω πρόβλημα είναι η ελλιπής συντήρηση των φρεατίων στους δρόμους που έχει ως συνέπεια τα όμβρια ύδατα να μην διαφεύγουν στον προβλεπόμενο αγωγό αλλά να συγκεντρώνονται στους δρόμους, να ανεβαίνει η στάθμη τους και να εισέρχονται τελικά σε υπόγεια, αποθήκες, αυλές, γκαράζ, ανελκυστήρες και οπουδήποτε βρουν με όλα τα δυσμενή επακόλουθα.

Εμείς μπορούμε να βρεθούμε άμεσα στον πλημμυρισμένο χώρο, να αποφράξουμε το πλησιέστερο φρεάτιο της δημόσιας αποχέτευσης και με την πανίσχυρη αντλία απορρόφησης να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από τον πλημμυρισμένο χώρο. Ο επαγγελματισμός και η συνέπεια του προσωπικού μας αποτελεί εγγύηση επιτυχούς άντλησης υδάτων χωρίς ωράρια για όλο τον νομό Αττικής.

Διάγνωση με κάμερα Λούτσα

Οι έμπειροι και ευγενικοί τεχνικοί μας με την κάμερα μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα στην αποχέτευσή σας χωρίς να σκάψουν ή να σπάσουν. Διαθέτουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με κάμερες υψηλής ευκρίνειας εντοπισμού για κάθε σωλήνα. Η Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Λούτσα παρέχει στους πελάτες της αμερόληπτες διαγνωστικές πληροφορίες ως προς την κατάσταση της αποχέτευσης και των γραμμών.

Εισχωρώντας την κάμερα στο εσωτερικό των σωληνώσεων εντοπίζουμε και ανιχνεύουμε ξένα αντικείμενα, σπασίματα, ραγίσματα, ρίζες δέντρων και οτιδήποτε άλλο. Κατά την διάρκεια της εργασίας η κάμερα υψηλής ευκρίνειας μας στέλνει αναλυτικά τι συμβαίνει μέσα στους σωλήνες και μπορούμε να σας δώσουμε και κάρτα μνήμης ώστε να έχετε αναλυτικά την διάγνωση και να δει ο υδραυλικός σας την προβληματική περιοχή.

Καλέστε μας τώρα στο 22940 28060 για να κανονίσουμε την επίσκεψή μας.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Λούτσα

Απολυμάνσεις Λούτσα – Υπηρεσίες απολύμανσης Λούτσα

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις Λούτσα

Η Απολυμάνσεις Λούτσα στη Λούτσα αλλά και σε όλη την Αττική είναι η πρώτη σας επιλογή στις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας. Η Απολυμάνσεις Λούτσα προσφέρει ασφαλή και επαγγελματική καταπολέμηση των παρασίτων στο σπίτι με βάση τις μοναδικές ανάγκες σας και το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Αν χρειάζεται μπορούμε να επισκεφθούμε το σπίτι σας προκειμένου να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση από το οποίο θα αναπτύξουμε προσαρμοσμένες τεχνικές ελέγχου για τον δικό σας χώρο και μόνο.

Η Απολυμαντική Λούτσας είναι η σαφής επιλογή για τους κατοίκους της Αττικής με την εξειδικευμένη κατάρτιση που διαθέτουμε και την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Δεν υπάρχει άλλη εταιρεία απολυμάνσεων που να προσφέρει τέτοιου είδους ποιότητα υπηρεσιών και την αποτελεσματικότητα της Απολυμαντικής Λούτσας.

Απολύμανση – απεντόμωση κουνούπια

Οι απολυμαντές καταπολέμησης των κουνουπιών θα συνεργαστούν με βάση το πρόγραμμά σας για να επιτύχουν την καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε και να ταιριάζει με τις μοναδικές ανάγκες σας. Θα εργαστούμε ώστε να καταπολεμήσουμε τα ενοχλητικά και επικίνδυνα αυτά έντομα. Θα σας εκπαιδεύσουμε σχετικά με τη λήψη μέτρων για την δραστηριότητα και τον περιορισμό των κουνουπιών.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα επιτεθεί στα σημεία που τα κουνούπια ζουν, κρύβονται και αναπαράγονται. Τα κουνούπια είναι πολύ ιδιαίτερα παράσιτα. Η υψηλή θερμοκρασία, η υγρασία, τα συνεχή ποτίσματα βοηθούν να αναπαράγονται παντού και συνεχώς. Τα σκευάσματα μειώνουν τον πληθυσμό δραματικά. Ο αποτελεσματικός έλεγχος των κουνουπιών απαιτεί θεραπείες κάθε 3 εβδομάδες.

Υπηρεσίες απεντόμωσης Λούτσα

Για κάθε είδους έντομο που έχει εισβάλλει στον χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησης σας, έχουμε την λύση για κάθε ένα από αυτά. Μην διστάσετε να μας τηλεφωνήστε και να συζητήσουμε αυτό που σας απασχολεί. Κατσαρίδες, κοριοί, ψύλλοι, μυρμήγκια, κουνούπια, σαρανταποδαρούσες, ποντίκια και αρουραίοι, μύγες, ψιλή κατσαρίδα, κ.α

Υπηρεσίες μυοκτονίας Λούτσα

ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ
ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ

Οι πελάτες μας επενδύουν στις υπηρεσίες μας. Είμαστε μια εταιρεία που έχει εδραιωθεί στην Αττική με άριστες επιδόσεις και πρακτικές. Σεβόμαστε το περιβάλλον και πάνω από όλα εσάς, την υγεία και την ασφάλειά σας. Η εμφάνιση των ποντικιών και των αρουραίων εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για την υγεία όλων μας. Μεταφέρουν πολλές και επικίνδυνες ασθένειες.

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στη Λούτσα Από τη Βικιπαίδεια

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή, καθώς και ολόκληρα τα Μεσόγεια, είναι η δημιουργία ολοκληρωμένου συστήματος αποχέτευσης και ύδρευσης. Στα όρια του δήμου περιλαμβάνεται και ο ιστορικού ενδιαφέροντος τόπος της Βραυρώνας

Πηγή: wikipedia

3 thoughts on “Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Λούτσα

 1. Pingback:Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στη Λουτσα – Αποφράξεις Μεσόγεια | Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Λούτσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *