Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά – 2294 0 28060

Ο επαγγελματικός καθαρισμός των αποχετεύσεων θεωρείται συχνά από πολλούς ως υπηρεσία έκτακτης ανάγκης. Οπότε καλούμαστε να καθαρίσουμε τους μπλοκαρισμένους αγωγούς αποχέτευσης μετά από ένα πρόβλημα. Είναι επίσης σημαντικό να κατανοήσετε τα οφέλη. Τόσο οικονομικά όσο και σχετικά με την ευκολία, που παρέχει η τακτική, προληπτική συντήρηση των αποχετεύσεων της Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις σας. Θα εκτιμήσουμε την τρέχουσα κατάσταση σας. Θα σας συμβουλέψουμε για τα κατάλληλα χρονικά διαστήματα για τις απαιτούμενες εργασίες καθαρισμού.

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά
Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά

Η πλειονότητα των εργασιών που εκτελεί η Αποφραξεις Γλυκα Νερα είναι ο καθαρισμός των αγωγών και των φρεατίων της αποχέτευσης με το σύστημά της υδροβολής, με νερό υψηλής πίεσης. Τα οχήματά μας είναι εφοδιασμένα με πιεστικά μηχανήματα υδροβολής που παράγουν μια πολύ υψηλή πίεσης νερού στις κεφαλές εκτόξευσης, οι οποίες τροφοδοτούνται στο σύστημα αποχέτευσης. Αυτές οι κεφαλές εκτόξευσης υψηλής πίεσης μπορούν να κινηθούν πολλά μέτρα μέσω του συστήματος αποχέτευσης για να εντοπιστούν τυχόν εμπόδια και να απομακρύνουν τυχόν μπλοκαρίσματα. Ανάλογα με τη συγκεκριμένη υπηρεσία της Αποφράξεις Γλυκών Νερών που απαιτείται, τα συστήματα υδροβολής μπορούν να προσαρμοστούν με τη χρήση ειδικών κεφαλών. Αυτές οι εξειδικευμένες κεφαλές έχουν σχεδιαστεί για την απόφραξη και τον καθαρισμό των σωληνώσεων ή για την απομάκρυνση των συσσωρευμένων υλικών από το σύστημα αποχέτευσης.

Βουλωμένες υδρορροές και ρίζες δέντρων

Ορισμένες μπλοκαρισμένες αποχετεύσεις δεν προκαλούνται από τα συνηθισμένα αίτια, αλλά από τις ρίζες των δέντρων που εισβάλλουν στα συστήματα αποχέτευσης σε αναζήτηση υγρασίας και θρεπτικών υλικών. Ένα ειδικό ριζοκοπτικό μηχάνημα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ που γυρίζει σε υψηλές ταχύτητες χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις. Θα σπάσει το ριζικό σύμπλεγμα και θα ξεπλύνει τα απομεινάρια. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιείται επίσης σε άλλα επίμονα μπλοκαρίσματα, όταν είναι δύσκολο να μετακινηθούν.

Οι μπλοκαρισμένες υδρορροές και οι ρίζες δέντρων δεν προκαλούν μόνο υπερχείλιση των υδάτων, αλλά έχουν και δραστικές επιπτώσεις στο ίδιο το κτίριο. Η ζημιά από το νερό στην επιφάνεια ενός τοίχου μπορεί να προκαλέσει πρόωρη διάβρωση. Για πιο επίμονα μπλοκαρίσματα ή μία προγραμματισμένη, προληπτική συντήρηση, καλέστε την Αποφράξεις Γλυκά Νερά για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις προηγμένες υπηρεσίες της.

Αποφράξεις Γλυκά Νερά

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση. Εξυπηρετούμε εδώ και 40 περίπου χρόνια την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Ιδρύθηκε το 1970 και συνεχίζει να είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην περιοχή της Αττικής. Ειδικεύεται σε:

 • κατοικίες
 • πολυκατοικίες
 • εμπορικά κέντρα
 • βιομηχανίες
 • καταστήματα
 • εργοστάσια
 • νοσοκομεία
 • σχολεία
 • πλοία, κ.α.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε γρήγορη, αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας υπηρεσία.

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά

Όταν υπάρχει ανάγκη για υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων, η Αποφράξεις Γλυκά Νερά θα πρέπει να είναι η πρώτη σας κλήση. Διαθέτουμε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να ξεμπλοκάρουμε όλες τις φραγμένες αποχετεύσεις. Ο καθαρισμός, η απόφραξη και η επιθεώρηση με κάμερα ενός αποκλεισμένου αγωγού είναι επαγγελματική μας υπόθεση.

Η Αποφράξεις Γλυκά Νερά είναι εξοπλισμένη για να αντιμετωπίζει τα προβλήματα σε όλους τους τύπους και τα μεγέθη των αποχετεύσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε η πιο αξιόπιστη, αποτελεσματική και πολυζήτητη εταιρεία υπηρεσιών αποχέτευσης στα Γλυκά Νερά.

Στην Αποφράξεις Μεσόγεια είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε σε κάθε πελάτη 100% ικανοποίηση. Όπως και εσείς, θέλουμε να αισθανόμαστε σίγουροι ότι οι εργαζόμενοι μας είναι άτομα αξιόλογα και στην καθημερινότητα εκτός από την δουλειά τους. Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι αποκλειστικά από εμάς και τα φορτηγά των συνεργείων μας είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα υψηλής και προηγμένης τεχνολογίας.

Όποια ώρα και στιγμή και αν συμβεί κάτι στο σπίτι ή την επιχείρησή σας είμαστε στην διάθεσή σας. Μπορείτε να μας καλέσετε σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Έχετε αποφράξεις ή σιφόνια που απαιτούν επείγουσα βοήθεια με βουλωμένες αποχετεύσεις; Καλέστε μας 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

Άντληση Υδάτων Γλυκά Νερά

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά

Αρκετά κτίρια τυχαίνει πολλές φορές να πλημμυρίσουν από κάποια βλάβη στο δίκτυο αποχέτευσης ή ύδρευσης, δυνατή βροχή, κακή ρυμοτομία κ.α. Η Αποφράξεις Γλυκά Νερά εκτός από τις αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων προσφέρει τις υπηρεσίες της άμεσα και αποτελεσματικά και για την άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων στην Αθήνα και σε όλη την Αττική. Διαθέτουμε ειδικά βυτιοφόρα οχήματα για άντληση ακάθαρτων υδάτων όπως επίσης και ειδικά εξοπλισμένα συνεργεία για άντληση καθαρών υδάτων. Τα συνεργεία μας είναι έμπειρα, καταρτισμένα και εξοπλισμένα με σύγχρονα μέσα. αι κυρίως πρόθυμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.
Σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής κι αν βρίσκεστε, σε οποιοδήποτε σημείο κι αν έχετε πλημμυρίσει (φρεάτια ανελκυστήρων, φωταγωγοί, γκαράζ, υπόγεια), είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε τάχιστα, με επιμέλεια και συνέπεια, περιορίζοντας στο ελάχιστο ενδεχόμενες ζημιές.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Προληπτικός καθαρισμός αποχέτευσης Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι μια κρίσιμη πτυχή της διατήρησης του συστήματος του αποχετευτικού σας δικτύου του ακινήτου σας. Είτε είστε ιδιοκτήτης μιας οικίας είτε μιας επιχείρησης, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η φροντίδα του ακινήτου σας είναι ολοκληρωμένη και όχι επιφανειακή.

Επειδή το μεγαλύτερο μέρος της αποχέτευσης δεν είναι εμφανές λόγω της θέσης της, δυστυχώς όλοι την ξεχνάμε και ξαφνικά την θυμόμαστε όταν παρουσιαστεί κάτι στραβό! Το πρόβλημα είναι ότι όταν κάτι συμβεί στην αποχέτευση μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές και δαπανηρές βλάβες. Για να αποτρέψετε μια ολόκληρη σειρά από προβλήματα και να κρατήσετε τις αποχετεύσεις σας καθαρές, ο προληπτικός καθαρισμός αποχέτευσης ανά τακτικά χρονικά διαστήματα έρχεται να σας προσφέρει λύση!

Διάγνωση με κάμερα Γλυκά Νερά

Η ομάδα της Αποφράξεις Γλυκά Νερά χρησιμοποιούν ειδικές κάμερες υψηλής ανάλυσης για να καταστεί δυνατή μια ακριβή διάγνωση της θέσης των ρωγμών, μπλοκαρισμάτων και των πιθανών προβλημάτων από ρίζες ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης, χρησιμοποιούμε την διάγνωση με κάμερα όπου σε συνδυασμό με την προληπτική συντήρηση εκτός από τον εντοπισμό αποφεύγουμε και τυχόν μελλοντικά προβλήματα.

ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Η κάμερα υψηλής ευκρίνειας τροφοδοτείται στο εσωτερικό των σωληνώσεων της αποχέτευσης και μας παρέχουν εικόνες που δείχνουν με σαφήνεια και ακρίβεια τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα μας να εντοπίσουν εύκολα τυχόν προβλήματα ή εμπόδια όπως ρίζες δέντρων, μπλοκαρίσματα ή ρωγμές.

Αν διαπιστώσετε ότι αποχετεύσεις σας λειτουργούν αργά ή βουλώνουν συνεχώς τότε θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μια διάγνωση με κάμερα. Καλέστε μας τώρα στο 22940 28060.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Απολυμάνσεις –  Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Γλυκά Νερά

Η εταιρεία μας είναι η νούμερο ένα επιλογή σας για επαγγελματική εξυπηρέτηση. Έχουμε ξεπεράσει τον ανταγωνισμό καθώς οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι υψηλών προδιαγραφών. Η Απολυμαντική Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Προσφέρει εκτός από την άριστη εξυπηρέτηση, την υψηλότερη ποιότητα σκευασμάτων και μεθόδων που χρησιμοποιούμε. Μπορούμε επίσης να συνάψουμε συμβάσεις με επιχειρήσεις, βάση πάντα αποφάσεων υγειονομικού. Η εταιρεία μας διαθέτει άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είμαστε στην διάθεση σας να εξολοθρεύσουμε οποιοδήποτε παράσιτο έχει επηρεάσει την ηρεμία σας.

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά

Είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη που έχει παρουσιαστεί στον χώρο σας όπως κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, τσιμπούρια, ποντίκια, κ.α. Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε. Άμεσα θα βρεθούμε στον χώρο σας για μια δωρεάν εκτίμηση.

Εμείς στις Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά προστατεύουμε την περιοχή  Γλυκών Νερών και των γύρω περιοχών από τα έντομα, τα τελευταία 40 χρόνια. Παρέχουμε πλήρη απεντόμωση και ελέγχο των τρωκτικών σε σπίτια και επιχειρήσεις. Οι υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα  επιλογών για κάθε κατάσταση και σας παρέχει εγγυημένα αποτελέσματα. Όταν καλείτε την Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά καλείτε σε μια εταιρεία που διοικείται από ανθρώπους από τα Γλυκά Νερά, ανθρώπους που γνωρίζουν την περιοχή.

ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Με προηγμένη εκπαίδευση και εξοπλισμό και κορυφαία προϊόντα, οι τεχνικοί μας έχουν συνείδηση που εγγυάται ουσιαστικά αποτελέσματα. Τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Αν έχετε απορίες ή χρειάζεστε μια δεύτερη γνώμη, μη διστάσετε να μας καλέσετε στο  2294 (0) 28060

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά – Υπηρεσίες απολύμανσης Γλυκά Νερά

Σεβόμαστε πάντα το σπίτι και την περιουσία σας. Χρησιμοποιούμε δοκιμασμένες μεθόδους και τεχνικές που εγγυώνται την 100% αποτελεσματική απολύμανση. Για την προστασία της υγείας των δικών σας ανθρώπων καθώς και την δημόσια υγεία η μικροβιοκτονία απαιτείται.

Υπηρεσίες απεντόμωσης Γλυκά Νερά

Έχετε κατσαρίδες, μυρμήγκια, σκορπιοί, ψύλλοι, τσιμπούρια, τερμίτες ή αλλά παράσιτα; Η πρόληψη θα πρέπει να είναι προτεραιότητα. Για αυτό καλέστε μας σήμερα και κάποιος από τους έμπειρους απολυμαντές μας θα επισκεφτεί τον χώρο σας.

Υπηρεσίες μυοκτονίας Γλυκά Νερά

Για όλα τα είδη των ποντικιών και των αρουραίων, οι εξολοθρευτές μας έχουν προσαρμόσει τον έλεγχό στις ανάγκες των Γλυκών Νερών και τις γύρω περιοχές. Μπορείτε να μιλήσετε με κάποιον από το φιλικό προσωπικό του γραφείου μας για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας. Εμείς θα στείλουμε άμεσα έναν από τους εξειδικευμένους εξολοθρευτές μας.

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά

 

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στα Γλυκά Νερά Από τη Βικιπαίδεια

Η σύγχρονη πόλη εκτείνεται 13 χιλιόμετρα βορειοανατολικά των Αθηνών και 4 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Παλλήνης. Διοικητικά υπάγεται στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής και απλώνεται σε έκταση 9.250 στρεμμάτων.

Πηγή: wikipedia

5 thoughts on “Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά

 1. Pingback:Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στα Γλυκά Νερά – 2294 0 28060 – Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Γλυκά Νερά

 2. Pingback:Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά – 2294 0 28060 | myapofraxeisathina

 3. Pingback:ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά

 4. Pingback:ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *