Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στην Παλλήνη

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στην Παλλήνη – 210 66 65 999

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις στην Παλλήνη
Η Αποφράξεις Παλλήνη έχει εμπειρία και τεχνογνωσία 4 και πλέον δεκαετιών, με λύσεις για όλα τα προβλήματα της αποχέτευσης σας. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είμαστε σε θέση να χειριστούμε τα πιο σύνθετα προβλήματα στις εγκαταστάσεις της αποχέτευσης σας. Λύνουμε κάθε ζήτημα με την ίδια σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Είμαστε απολύτως αξιόπιστοι και οι έμπειροι τεχνικοί μας, σας παρέχουν γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση. Είμαστε κοντά σας με ένα τηλεφώνημα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή και την άμεση λύση οποιουδήποτε προβλήματος σας με εγγυημένα αποτελέσματα. Προσφέρουμε αποφράξεις παντός είδους σε νεροχύτες, μπανιέρες, ντουζιέρες, πλυντήρια, υδρορροές, σιφόνια κλπ με υψηλά πρότυπα ποιότητας. Τόσο για οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι σε θέση να επιδιορθώσουν οποιαδήποτε ελαττωματική αποχέτευση με την πιο προηγμένη τεχνολογία. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στην Παλλήνη, ενώ παράλληλα πραγματοποιούν ακριβείς, αξιόπιστες και ποιοτικές εργασίες. Αν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο συνεργάτη, για το δίκτυο των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων, με προσωπικό που είναι άρτια εκπαιδευμένο, έχετε βρει την κατάλληλη εταιρεία.

Αποφράξεις στην Παλλήνη

Έχουμε στη διάθεση μας τους πιο έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς που ασχολούνται με το δίκτυο αποχέτευσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Για όλες τις υπηρεσίες αποχέτευσης που λύνουν τα προβλήματα σας γρήγορα και αποτελεσματικά, καλέστε τους εκπροσώπους της Αποφράξεις Παλλήνης.

Εδώ και 40 και πλέον χρόνια, προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον απαιτητικό χώρο των αποφράξεων και των αποχετευτικών δικτύων, με άριστη τεχνογνωσία και χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων και θα βρούμε μαζί την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας με μόνιμα και οριστικά αποτελέσματα στην περιοχή της Παλλήνης και όλης της ανατολικής Αττικής. Διαθέτουμε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας όπως ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα, ειδικές, ψηφιακές κάμερες κλειστού κυκλώματος ελέγχου αποχέτευσης, ριζοκοπτικά μηχανήματα και ειδικό μηχάνημα υδροβολής με υψηλή πίεση νερού.

Τα τεχνικά μας συνεργεία σας λύνουν οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε στο δίκτυο της αποχέτευσής σας και σας παρέχουν συμβουλές για την πρόληψη των ζημιών και τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας της γραμμής της αποχέτευσής σας. Σας εξασφαλίζουμε εγγυημένο και πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα και αποτρέπει τυχόν μεγαλύτερα προβλήματα που μπορεί να συμβούν στις υδρορροές ή τα φρεάτιά σας. Η Αποφραξεις Παλληνη μπορεί να σας προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεστε και την υψηλότερη ποιότητα της εργασίας για το σύνολο των πελατών μας, είτε είναι ιδιώτες, είτε επαγγελματίες, με τον ίδιο επαγγελματισμό.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε τη φροντίδα των μικρών προβλημάτων, πριν γίνουν μεγάλα

Η Αποφρακτική ΑποφράξειςΑπολυμάνσεις στην Παλλήνη είναι η έξυπνη, αξιόπιστη επιλογή για όλους τους εμπορικούς, οικιακούς πελάτες αλλά και για τους δημόσιους φορείς. Και αυτό γιατί είμαστε μια έμπειρη, καταρτισμένη και εξειδικευμένη ομάδα όπου η ανταπόκρισή μας είναι άμεση. Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές. Κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε γίνεται σωστά από την πρώτη φορά.

Η Αποφραξεις Παλληνη δραστηριοποιείται στο χώρο των αποχετεύσεων από τη δεκαετία του 1970. Έχουμε στη διάθεση μας σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας για την παροχή υπηρεσιών άριστης ποιότητας, από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς .

Η Αποφράξεις Παλλήνης θα σας λύσει όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο δίκτυο της αποχέτευσης σας. Εξειδικευόμαστε σε γενικές ή ειδικές περιπτώσεις προβλημάτων στο αποχετευτικό σύστημα ενός σπιτιού ή μιας επαγγελματικής στέγης.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Συσσωρευμένες ποσότητες από μαγειρικά λίπη, έλαια , απορρυπαντικά, σαπούνια και υπολείμματα τροφίμων κ.α με την πάροδο του χρόνου βουλώνουν τελείως το σύστημα του δικτύου της αποχέτευσης. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Παλλήνη εξειδικεύονται στις αποχετεύσεις επαγγελματικών και οικιακών συστημάτων. Χρησιμοποιήσουν συνήθως ένα ειδικό ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα που εισέρχεται στο δίκτυο σωληνώσεων της αποχέτευσης. Αυτό μπορεί να φτάσει σε όλο το μήκος της αποχετευτικής γραμμής. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεβουλώσουν οι σωλήνες και ταυτόχρονα θα απομακρυνθούν όλα τα συσσωρευμένα υλικά. Σας απαλλάσσει έτσι από επιπλέον μπελάδες και έξοδα, με εγγυημένο αποτέλεσμα. Την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα στη γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, ξέρετε ότι θα καλέσετε Αποφραξεις Παλληνη.

Η Αποφράξεις Παλλήνη είναι η καλύτερη και πιο σίγουρη λύση στις αποφράξεις και τον καθαρισμό των αποχετεύσεων

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας υποστηρίζεται από την εμπειρία 50 χρόνων και πλέον στο χώρο.

Η Αποφραξεις Παλληνη διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που παρουσιάζεται στην αποχέτευση ενός ντους ή μιας μπανιέρας που βουλώνουν από τρίχες και σαπούνι ή ενός νεροχύτη γεμίζει από οδοντόκρεμα ή άλλα λίπη. Επιπλέον, οι λεκάνες της τουαλέτας πολλές φορές φράζουν από το χαρτί και άλλα υλικά, όπως πουρί και υπολείμματα από καθαριστικά και λίπη που μπορεί να φράξουν την αποχέτευση. Έτσι τα μπάνια παρουσιάζουν τη δική τους πρόκληση, όταν πρόκειται για τον καθαρισμό της αποχέτευσης τους αλλά η Αποφράξεις Παλλήνη έχει τις λύσεις ώστε να αποκατασταθεί η καλή λειτουργίας όλων αυτών των συστημάτων αποχέτευσης.

Εκτός από τις υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης, στην Αποφράξεις Παλλήνη, οι εκπρόσωποί μας είναι στη διάθεση σας, ώστε να βοηθήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε στο αποχετευτικό σας σύστημα. Καλέστε μας για να σας δώσουμε συμβουλές ή να σας λύσουμε απορίες όλο το 24ωρο. 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο και Κυριακές και αργίες. Θα προγραμματίσουμε μια υπηρεσία που πραγματικά χρειάζεται το σύστημα των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς καθώς παρέχουμε επαγγελματική εξυπηρέτηση. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σχεδιάσει κάθε στάδιο του προβλήματός σας ως και την ολοκληρωτική αντιμετώπισή του. Είμαστε στην διάθεσή σας σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Από το έτος ίδρυσης μας το 1970, προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και στην Παλλήνη.

Είμαστε πολύ περήφανοι που όλα αυτά τα χρόνια αποτελούμε την κορυφαία επιλογή σας

Για κάθε πρόβλημα στην αποχέτευση μας εμπιστεύεστε, συστήνοντας μας στην οικογένειά σας, στους φίλους και σε γνωστούς σας στην Παλλήνη.

Οι Αποφράξεις Παλλήνης είναι η πιο επαγγελματική εταιρεία στην Παλλήνη αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή της Αττικής. Ειδικευόμαστε στους καθαρισμούς και τις αποφράξεις των αποχετεύσεων. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και χάρη σε εσάς είμαστε περήφανοι που εδώ και 40 χρόνια μπορούμε και εξυπηρετούμε τις καθημερινές σας ανάγκες καθώς και τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Οι ειδικοί μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι για να λύσουν και να βοηθήσουν οποιοδήποτε από τα προβλήματα καθαρισμού, απόφραξης και συντήρησης.
Αν υπάρχει πρόβλημα στην αποχέτευση σας, έχει βουλώσει η λεκάνη της τουαλέτας σας ή το σιφόνι της μπανιέρας σας, είμαστε εδώ για εσάς ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας. Καλέστε μας σήμερα για να λύσουμε το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί. Προτεινόμενη Αποφράξεις Αποχετεύσεων, Βόθρων, Φρεατίων Παλλήνη

Τι μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό μας στην Παλλήνη; Τα πάντα, ταχύτητα και ποιότητα εξυπηρέτησης που δεν υπάρχει όμοια της,  μας έχουν ξεχωρίσει στα μάτια του καταναλωτή και δικαίως έχουμε κερδίσει την προτίμηση του.

 

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις στην Παλλήνη

Αποφράξεις Παλλήνη Γραμμή 24ωρης εξυπηρέτησης  τηλ.: 210 66 65 999

Αυτές είναι μερικές από τις σχετικές υπηρεσίες επισκευής αποχέτευσης στην Παλλήνη που παρέχουμε.

 1. Αποφράξεις Φρεατίων Παλλήνη
 2. Απόφραξη Νεροχύτη Παλλήνη
 3. Απόφραξη Υδρορροής Παλλήνη
 4. Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παλλήνη
 5. Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Παλλήνη
 6. Καθαρισμός Φρεατίων Παλλήνη
 7. Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Παλλήνη
 8. Μηνιαίες Συντηρήσεις Παλλήνη
 9. Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παλλήνη

Η Αποφρακτική Παλλήνης – 210 66 65 999 με συνέπεια, πείρα και επαγγελματισμό, δίνει λύσεις στα προβλήματα αποχέτευσης και αποκαθιστά τη φυσιολογική ροή των υδάτων σας. Σιφόνια, υδρορροές, λούκια, αποχετεύσεις, νεροχύτες, λεκάνες, μπανιέρες, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση με τις αποφρακτικές μας υπηρεσίες. Αποφράξεις Παλλήνης και το αποτέλεσμα θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Πηγή: αποφράξεις Παλλήνη

Πηγή: apofraxeis-vlachos.gr

Πηγή: apofrajeis.eu

Αποφράξεις στην Παλλήνη

Ένας λόγος υπάρχει που εδώ και 40 χρόνια, καθημερινά ,εκατοντάδες άνθρωποι μας εμπιστεύονται όταν βουλώσει το αποχετευτικό τους δίκτυο: Άμεση και οριστική λύση σε κάθε πρόβλημα απόφραξης, μικρό ή μεγάλο!

Αποφραξεις Παλληνη, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο και μόλις σε 15’ κοντά σας αφού την καλέσετε.

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ για τις ακόλουθες υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης:

 • Φρεατίων, σιφονιών, αποχετεύσεων, υδρορροών.
 • Λεκάνης, νιπτήρα, μπανιέρας, ντουζιέρας, νεροχύτη, κάθετης στήλης τουαλέτας ή κουζίνας.
 • Άντληση υδάτων από εσωτερικούς, εξωτερικούς και υπόγειους χώρους.
 • Διάγνωση βλαβών με τη χρήση κάμερας.
  Η Αποφρακτική Παλλήνης εξυπηρετεί πολυκατοικίες, καταστήματα, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, δήμους και κοινότητες, δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Διάγνωση με κάμερα – Αποφράξεις Παλλήνη

Η Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Παλλήνη προσφέρει την υπηρεσία της διάγνωσης με κάμερα στην Παλλήνη αλλά και σε όλα τα Μεσόγεια. Ο κύριος λόγος που κάποιος θα χρειαστεί μια επιθεώρηση με κάμερα είναι μια ακριβής διάγνωση της κατάστασης της αποχέτευσης.

Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, όπως π.χ. ανεξήγητη υγρασία το πρώτο λογικό βήμα είναι η διάγνωση με κάμερα στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Αυτό επιτρέπει στους τεχνικούς μας να δούνε τι ακριβώς συμβαίνει. Με λίγα λόγια οι τεχνικοί θα εντοπίσουν την ακριβή θέση που δημιουργεί το πρόβλημα. Με αυτόν τον τρόπο ο υδραυλικός κατά την αποκατάσταση θα ξέρει που ακριβώς να εστιάσει και δεν θα χρειαστεί να σκάψει ή να κάνει άλλες ανώφελες εργασίες. Αυτό σημαίνει ότι δεν σπαταλάτε περαιτέρω χρήματα.

Αυτό που συνήθως περιμένουμε και βλέπουμε είναι ρίζες δέντρων, σπασίματα, κατασκευαστικά λάθη, συσσωρευμένα άλατα, κ.α. που με την πάροδο του χρόνου επηρεάζει την ροή, φράζει ή και ραγίζει ή σπάει τους σωλήνες. Όταν συνειδητοποιείτε ότι κάτι δεν πάει καλά θα πρέπει άμεσα να καλέσετε μια εξειδικευμένη εταιρεία για να επιλυθεί το θέμα. Όσο το αφήνετε τόσο μεγαλύτερο γίνεται το πρόβλημα.

Μια έγκαιρη και σωστή ανίχνευση και διάγνωση θα σας γλιτώσει από την ταλαιπωρία και την άσκοπη σπατάλη χρημάτων.

Καλέστε μας σήμερα στο 210 66 65 999 για να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να επιθεωρήσουμε το εσωτερικό των σωληνώσεών σας.

Καθαρισμός αποχέτευσης – Αποφράξεις Παλλήνη

Ο καθαρισμός αποχέτευσης είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία που καθαρίζει και αποφράσσει βουλωμένες αποχετεύσεις. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας είναι πιστοποιημένοι και άκρως επαγγελματίες ακολουθώντας τα πρότυπα της βιομηχανίας και των διεθνών κανονισμών. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε πάμπολλες και όλες απαράμιλλης εξυπηρέτησης.
Με την επιθεώρηση με κάμερα μπορούμε να εντοπίσουμε την πραγματική πηγή του προβλήματος. Με την τακτική προληπτική συντήρηση θα έχετε πάντα καθαρή και λειτουργική αποχέτευση χωρίς εκπλήξεις και δυσάρεστες καταστάσεις. Η ηλικία του οικήματος, η χρήση που κάνετε, η κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου θα μας οδηγήσουν και στην συχνότητα των επισκέψεών μας.

Στην Αποφράξεις Μεσόγεια αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη, συμπεριλαμβανομένου:

 • απόφραξη φρεατίου
 • απόφραξη λεκάνης
 • απόφραξη μπανιέρας
 • απόφραξη νεροχύτη
 • απόφραξη νιπτήρα
 • απόφραξη σιφονιών
 • απόφραξη υδρορροών

Άντληση Υδάτων – Αποφράξεις Παλλήνη

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις στην Παλλήνη

Τα όλο και πιο ακραία καιρικά φαινόμενα και οι πλημμύρες που προκαλούν, σε πολλές και διαφορετικές περιοχές των μεσογείων έχουν εξελιχθεί σε ένα συνηθισμένο πρόβλημα. Εκτός από αποφράξεις σωληνώσεων εξωτερικών και εσωτερικών χώρων της Παλλήνης η εταιρεία μας αναλαμβάνει και άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων. Η συγκέντρωση υδάτων σε υπόγειους χώρους (γκαράζ, αποθήκες κτλ), είναι αποτέλεσμα πλημμυρών, οι οποίες προκαλούνται είτε έπειτα από έντονες βροχοπτώσεις είτε έπειτα από κάποια βλάβη του συστήματος ύδρευσης και αποχέτευσης.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Παλλήνη

Η Απολυμαντική Παλλήνης είναι μια φιλική, οικογενειακή επιχείρηση και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε με οποιαδήποτε προβλήματα παρασίτων.

Απολυμάνσεις Παλλήνη – Υπηρεσίες απολύμανσης Παλλήνη

ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Είμαστε υπερήφανοι για την επαγγελματική και διακριτική εξυπηρέτηση καθώς πιστεύουμε ακράδαντα σε μια επαγγελματική προσέγγιση. Όχι μόνο όσον αφορά την παροχή μιας υπηρεσίας, αλλά και για την δημιουργία σχέσεων με τους πελάτες μας. Παρέχουμε λύσεις προσαρμοσμένες στο δικό σας πρόβλημα. Δραστηριοποιούμαστε σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως οικιακούς, επαγγελματικούς και δημοσίους χώρους.
Οι άριστες υπηρεσίες μας αντικατοπτρίζονται από τους ευχαριστημένους πελάτες μας αφού οι εργασίες μας ολοκληρώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα της υγείας και ασφάλειας, την ποιότητα και την περιβαλλοντική συμμόρφωση. Αναλαμβάνουμε καθετί που έχει αναστατώσει την γαλήνη του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Οι τεχνικοί – απολυμαντές μας έχουν καταρτιστεί και είναι πλήρως ενημερωμένοι και έμπειροι για να απομακρύνουν κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη.

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις στην Παλλήνη

Υπηρεσίες απεντόμωσης Παλλήνη

Στην εταιρεία Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Παλλήνη επιλέγουμε την καταλληλότερη μέθοδο εξόντωσης, ανάλογα με το έντομο που σας ταλαιπωρεί και τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Η πολύχρονη εμπειρία μας και τα ασφαλή και φιλικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε οδηγούν πάντα στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε, δηλαδή στην επιτυχία.

Υπηρεσίες μυοκτονίας Παλλήνη

Για την αντιμετώπιση των ποντικών και αρουραίων συνιστάται να επικοινωνείτε με μια εξειδικευμένη εταιρεία. Μην προσπαθείτε να κάνετε κάτι μόνοι σας και να σπαταλάτε άσκοπα χρήματα. Ειδικευόμαστε όχι μόνο στην καταπολέμηση τους αλλά και στον έλεγχό τους, προκειμένου να αποτρέψουμε την εμφάνιση τους.

Τα τρωκτικά, είτε τα αγαπάμε ή τα μισούμε, μοιράζονται το φαγητό και το καταφύγιο μας εδώ και πολλά χρόνια. Η λέξη τρωκτικό προέρχεται από τη λέξη τείρω (ροκανίζω, τρυπάω). Όπως όλα τα τρωκτικά, οι αρουραίοι και τα ποντίκια έχουν ένα μόνο ζευγάρι κοπτήρων που δρουν σαν σκαρπέλο και αναπτύσσονται συνεχώς καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Αυτοί οι κοπτήρες κρατούνται λιμαρισμένοι και κοφτεροί, τροχίζοντας τους συνεχώς, ροκανίζοντας διάφορα αντικείμενα.

Τα τρωκτικά έχουν ευθύνη για τη διάδοση πολλών ασθενειών σε όλη την ιστορία. Σήμερα, λόγω της αποχέτευσης, των αποτελεσματικών φαρμάκων και των προγραμμάτων ελέγχου της διαχείρισης των τρωκτικών και των εντόμων, η απειλή από τα τρωκτικά δεν είναι τόσο σημαντική όσο ήταν κάποτε. Ως αποτέλεσμα, η εξάπλωση της ασθένειας από τα τρωκτικά δεν είναι συχνά η πρωταρχική μέριμνα για τον έλεγχό τους. Η κύρια απειλή είναι αποτέλεσμα των συνηθειών τους, να ταξιδεύουν και να κατοικούν σε υπονόμους, σκουπίδια κλπ. Λόγω αυτών των συνηθειών, εξακολουθούν να υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπινων και ζωικών ασθενειών που μεταδίδονται από τρωκτικά και υπάρχει επίσης η συνεχής δυνατότητα εμφάνισης ασθενειών που μπορούν να ενταθούν και να επιταχυνθούν από τρωκτικά σε πόλεις όπου τα ποντίκια και οι αρουραίοι ζουν κοντά σε ανθρώπους. Ως αποτέλεσμα, το μεγαλύτερο πρόβλημα διαχείρισης και ελέγχου είναι η μετάδοση ασθενειών.

Ποντίκι του σπιτιού

Το ποντίκι του σπιτιού είναι το πιο συχνά αναφερόμενο από τα τρωκτικά. Οι οικιακοί ποντικοί προκαλούν ζημιά και καταστροφή καθώς ροκανίζουν και μολύνουν τα αποθηκευμένα τρόφιμα και αποτελούν επίσης ανησυχίες για την ανθρώπινη υγεία ως φορείς νόσων. Πιστεύεται ότι προέρχονται από την Κεντρική Ασία αλλά έχουν παγκόσμια κατανομή και βρίσκονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΕ ΠΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΕ ΠΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Τα οικιακά ποντίκια είναι πολύ αναπαραγωγικά και φθάνουν σε σεξουαλική ωριμότητα σε 35 ημέρες και είναι ικανοί να ζευγαρώσουν όταν είναι ηλικίας 6-10 εβδομάδων. Έχουν ένα μέσο όρο 6 έως 8 νεογνά το χρόνο. Έχουν έντονες αισθήσεις, εκτός από την όραση που τους περιορίζει να βλέπουν ξεκάθαρα πέρα από τα 15 εκατοστά. Είναι εξαιρετικοί ορειβάτες και μπορούν να τρέξουν πάνω σε τραχείς τοίχους. Μπορούν επίσης να κολυμπήσουν, αλλά προτιμούν να μην το κάνουν. Μπορούν να πηδήξουν έως 30 εκατοστά ύψος και μπορούν να πηδούν από ύψος περίπου 2,5 μέτρα χωρίς να τραυματιστούν. Τα ποντίκια μπορούν να επιβιώσουν και να ευδοκιμήσουν σε θερμοκρασίες ψύχους έως -10 βαθμούς Κελσίου. Μπορούν να μετακινηθούν οριζόντια κατά μήκος σωλήνων, σχοινιών και συρμάτων.

Ο πιο κοινός τρόπος μετάδοσης βλαβερών οργανισμών από ποντίκια είναι η μόλυνση των τροφίμων με τα περιττώματα ή και τα ούρα τους. Ο πιο απειλητικός, βλαβερός οργανισμός που μεταδίδεται από τα ποντίκια είναι η σαλμονέλα, η οποία προκαλεί δηλητηρίαση από τρόφιμα και εξαπλώνεται μέσω περιττωμάτων. Άλλοι μεταδιδόμενοι οργανισμοί περιλαμβάνουν ίκτερο, λεπτοσπείρωση, νόσο Weil μέσω ούρων σε τροφή ή νερό, μύκητα του τριχωτού της κεφαλής είτε με άμεση επαφή, είτε έμμεσα μέσω γάτας, πανώλης και τυφού ποντικού μέσω ψύλλων, ευλογιά μέσω του ακάρεως, και πιθανώς πολιομυελίτιδα. Ένα άλλο πρόβλημα είναι η δερματίτιδα του ακάρεος του ποντικιού που προκαλείται από αυτά τα ακάρεα όταν τρώνε ανθρώπους.

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στην Παλλήνη Από τη Βικιπαίδεια

Η Παλλήνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Παλλήνης, έδρας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, μαζί με το Γέρακα και την Ανθούσα.

Εκτείνεται 15 χιλιόμετρα βορειοανατολικά των Αθηνών και ο πραγματικός πληθυσμός της είναι 16.679 κάτοικοι (2001). Η Παλλήνη αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια με γοργούς ρυθμούς και έτσι ο πληθυσμός της για το 2006 υπολογίζεται περίπου στους 25.000 κατοίκους, δηλαδή 1.337 κάτοικοι ανά τ.χμ. Η πόλη απλώνεται σε έκταση 18.702 στρεμμάτων, ανάμεσα στους πρόποδες του Πεντελικού όρους και του Υμηττού, ενώ αποτελεί ταυτόχρονα κομβικό πέρασμα από το Λεκανοπέδιο στα Μεσόγεια. Θέση της σύγχρονης πόλης αποτελεί το ιστορικό κέντρο του αρβανίτικου οικισμού “Χαρβάτι”, λέξη άγνωστης ετυμολογίας. Κατά μία εκδοχή, οφείλει το όνομά του στον Κροάτη Πασά και μεγαλοτσιφλικά της περιοχής Χαρβάτ.

Καθίσταται προσβάσιμη οδικώς από την αρχαία μαραθώνια διαδρομή (τη Λεωφόρο Μαραθώνος), καθώς επίσης από την Αττική Οδό και τον αυτοκινητόδρομο Σταυρού-Ραφήνας. Επιπλέον εξυπηρετείται από το διπλό σταθμό του Προαστιακού και του Μετρό “Παλλήνη” και το λεωφορειοσταθμό της “Δουκίσσης Πλακεντίας”.

Πηγή: wikipedia

4 thoughts on “Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στην Παλλήνη

 1. Pingback:Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στην Παλλήνη – 210 685 2718 – Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Παλλήνη

 2. Pingback:Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στην Παλλήνη – 210 66 65 999 | myapofraxeisathina

 3. Pingback:Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στην Παλλήνη – 210 66 65 999 – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Παλλήνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *