Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Σαρωνίδα

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Σαρωνίδα – 22940 28060

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις στη Σαρωνίδα

Αποφράξεις στη Σαρωνίδα

ΑποφράξειςΑπολυμάνσεις στη Σαρωνίδα. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές εξατομικευμένες υπηρεσίες που δεν υστερούν σε τίποτα, τόσο στον οικιακό όσο και στον εμπορικό και δημόσιο τομέα. Βεβαιωνόμαστε ότι φεύγοντας από τον χώρο του κάθε πελάτη, είναι ικανοποιημένος και χαρούμενος για να μας συστήσει στους φίλους, την οικογένεια και τους γείτονες του. Εκτελούμε όλες τις απαιτούμενες εργασίες με εντιμότητα και ακεραιότητα διατηρώντας τις τιμές μας δίκαιες και ανταγωνιστικές. Εδώ και σαράντα περίπου χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργούμε με βάση τις ανάγκες των πελατών μας. Μπορούμε άμεσα να βρισκόμαστε στον χώρο σας 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Τα συνεργεία μας απαρτίζονται από φορτηγά που είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας. Όλοι οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται στον εντοπισμό και την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Η Αποφράξεις Σαρωνίδας είναι εταιρία με εξειδίκευση στο χώρο των αποφράξεων και των αποχετεύσεων που παρέχουν υπηρεσίες καθαρισμού, προληπτικών συντηρήσεων, αντλήσεων υδάτων, αποφράξεων, επιθεωρήσεων των εγκαταστάσεων του συστήματος των αποχετευτικού δικτύου σε όλη τη Σαρωνίδα και τις τριγύρω περιοχές..

Στην Αποφράξεις Σαρωνίδα βρίσκουμε λύσεις για κάθε σας πρόβλημα στα συστήματα αποχέτευσης

Η Αποφράξεις Σαρωνίδα έχει πολλά χρόνια εμπειρίας που προσφέρει υπηρεσίες σε κατοικίες, δημόσια, εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια και παρέχουν ειδικά προγράμματα με αποδοτικά αποτελέσματα για τη συντήρηση των αποχετευτικών συστημάτων.

Στα 50 χρόνια δραστηριοποίησης της εταιρίας μας στη Σαρωνίδα, έχουμε δημιουργήσει με τους πελάτες μας μια άριστη σχέση συνεργασίας, χάρη στην άριστη και επαγγελματική εξυπηρέτηση που παρέχουμε, με τον πιο αποτελεσματικό, άμεσο και οικονομικό τρόπο.

Θέλοντας να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα στις υπηρεσίες μας, διαθέτουμε έμπειρους και άριστα καταρτισμένους τεχνικούς και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας (ριζοκοπτικά, μηχανήματα με υψηλή πίεση νερού, ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα, ψηφιακές κάμερες ανίχνευσης κ.α.). Έτσι είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα χρειαστεί.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Μέσα από μια προληπτική προγραμματισμένη συντήρηση στο συστήματα αποχέτευσης, η εγκατάσταση μπορεί να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση και να αποφύγουμε την απόφραξη και τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Εξειδικευμένες υπηρεσίες αποχέτευσης μπορεί να παρέχονται μέσω επιθεώρησης με ειδική, ψηφιακή κάμερα που παρέχει την ακριβή τοποθεσία του προβλήματος της αποχετευτικής γραμμής και έτσι αποφεύγονται ζημιές στο αποχετευτικό δίκτυο και τα συστήματα σωληνώσεων.

Αν λοιπόν έχετε βουλωμένους σωλήνες, χαμηλή πίεση του νερού ή έχετε εντοπίσει δυσάρεστες μυρωδιές στο νεροχύτη, τη μπανιέρα, την τουαλέτα, το νιπτήρα ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα αντιμετωπίζεται, επικοινωνήσετε άμεσα με την Αποφράξεις Σαρωνίδα και θα βρούμε τον κατάλληλο τρόπο να αντιμετωπίσουμε κάθε σας πρόβλημα.

Για όλες τις ανάγκες στις αποχετεύσεις σας καλέστε Αποφράξεις Σαρωνίδα 24 ώρες την ημέρα / 7 ημέρες την εβδομάδα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Οι τεχνικοί της ΑποφράξειςΑπολυμάνσεις Σαρωνίδα είναι ειδικοί στις αποφράξεις και τις απολυμάνσεις. Όλα τα φορτηγά μας είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας.

ΦΡΕΑΤΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
ΦΡΕΑΤΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη, όπως:

 • Βουλωμένοι αγωγοί
 • Βουλωμένα φρεάτια
 • Βουλωμένες υδρορροές
 • Βουλωμένες τουαλέτες
 • Βουλωμένοι νεροχύτες και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την αποχέτευσή σας

Για να καθαρίσουμε μια βουλωμένη αποχέτευση χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με πιεστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού. Αφότου αποφραχθούν και καθαριστούν, η αποχέτευσή σας θα λειτουργεί σαν καινούρια.

Με τα μηχανήματα που διαθέτουμε θα καθαριστεί η αποχέτευσή σας από ρίζες και φύλλα δέντρων, λίπη και οτιδήποτε άλλο έχει προκαλέσει το πρόβλημα.

Με την διάγνωση με κάμερα χτυπάμε ακριβώς στη ρίζα του προβλήματος. Θα εντοπίσουμε την ακριβή θέση του προβλήματος ώστε να μην χρειαστεί να σκάψει ο υδραυλικός και να χάνετε χρήματα. Η επιθεώρηση μπορεί επίσης να καταγραφεί και σε κάρτα μνήμης.

Αποφραξεις Σαρωνιδα-22940.28060

Αυτές είναι μερικές από τις σχετικές υπηρεσίες επισκευής αποχέτευσης στη Σαρωνίδα που παρέχουμε.

 1.  Αποφράξεις Φρεατίων Σαρωνίδα
 2. Απόφραξη Νεροχύτη Σαρωνίδα
 3. Απόφραξη Υδρορροής Σαρωνίδα
 4. Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Σαρωνίδα
 5. Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Σαρωνίδα
 6. Καθαρισμός Φρεατίων Σαρωνίδα
 7. Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Σαρωνίδα
 8. Μηνιαίες Συντηρήσεις Σαρωνίδα
 9. Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Σαρωνίδα

Άντληση Υδάτων Σαρωνίδα

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις στη Σαρωνίδα - ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

 Για όλη την Ελλάδα, αλλά ιδίως για το λεκανοπέδιο Αττικής μια απότομη νεροποντή δημιουργεί πονοκέφαλο στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οικιών, αλλά και στους αρμόδιους φορείς της πολιτείας. Η δυνατή βροχή αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αιτίες που πλημμυρίζουν οι διάφορες κτιριακές εγκαταστάσεις και τα υπόγεια. Υπάρχουν και άλλες αιτίες, όπως κάποια βλάβη στο αποχετευτικό σας δίκτυο, ελλιπής συντήρησή του, κακή και χρόνια χρήση. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας απαρτίζονται από πολύπειρους τεχνικούς που είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν κάθε κατάσταση και είναι εξοπλισμένα με φορτηγά που φέρουν προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα. Καλέστε μας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή νύχτας, όλο το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Σε οποιοδήποτε σημείο και αν έχετε πλημμυρίσει όπως φρεάτια ανελκυστήρων, φωταγωγούς, πατώματα, γκαράζ και υπόγεια η εταιρεία μας Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Σαρωνίδα είναι στην διάθεσή σας και κατευθείαν θα βρεθούμε στον χώρο σας.

Απόφραξη κουζίνας Σαρωνίδα

Έχει βουλώσει ο νεροχύτης της κουζίνας σας; Το νερό από το σιφόνι αργεί να φύγει; Όποια και αν είναι η περίπτωση η Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Σαρωνίδα έχει τη λύση. Κρατώντας την κουζίνα σας σε ομαλή λειτουργία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα που πρέπει να έχει ένας ιδιοκτήτης σπιτιού ή π.χ. εστιατορίου.

Για να μπορείτε να απολαμβάνετε την καθημερινότητά σας θα πρέπει να κρατάτε την αποχέτευσή σας σε άριστη κατάσταση. Σπάνια μας προειδοποιεί η χαώδης κατάσταση που θα προκύψει από μια βουλωμένη αποχέτευση. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας χρησιμοποιούν την υψηλότερη ποιότητα εργαλείων και μηχανημάτων και διασφαλίζουν ότι ο νεροχύτης της κουζίνας σας θα έχει άριστη λειτουργικότητα.

Η υδροβολή είναι επίσης η καλύτερη επιλογή για την απομάκρυνση συσσωρεύσεων από λάσπη ή άμμο σε ένα σωλήνα, επειδή οι πίδακες του νερού υψηλής πίεσης μπορούν να ξεπλύνουν όλα τα συντρίμμια. Για το λόγο αυτό, η υδροβολή χρησιμοποιείται σχεδόν πάντα για τον καθαρισμό των αποχετεύσεων των ομβρίων υδάτων.

Εάν χρειάζεστε μια αναλυτική τηλεφωνική εκτίμηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται στο αποχετευτικό σας δίκτυο, επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Σαρωνίδα σήμερα.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Σαρωνίδα

Η εταιρεία μας ΑποφράξειςΑπολυμάνσεις Σαρωνίδα, δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων σε προσιτές τιμές στην Σαρωνίδα, αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής με εγγυημένα υψηλά ποσοστά επιτυχίας και βιώσιμα αποτελέσματα. Προσφέρουμε λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες, εφαρμόζοντας μόνο τις καλύτερες μεθόδους και τεχνικές για την εξάλειψη των επιβλαβών οργανισμών, ανίχνευσης και ελέγχου. Αυτές οι μέθοδοι έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους και εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμη λύση στο πρόβλημα των παρασίτων σας. Τα συστήματα μας ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών συμμορφώνονται με όλη την νομοθεσία και ανταποκρίνονται στις προσωπικές ανάγκες και προσδοκίες σας.

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις στη Σαρωνίδα - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Απολυμάνσεις Σαρωνίδα – Υπηρεσίες απολύμανσης Σαρωνίδα

Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει και να επιβαρύνεται η υγεία των αγαπημένων σας ανθρώπων. Μια μικροβιοκτονία επιβάλλεται ιδίως στην περίπτωση όπου μπορεί να υπάρχει μια εστία ή έστω μια υποψία μόλυνσης. Αυτό μπορεί να προέρχεται και από τρωκτικά που υπήρχαν στον χώρο σας.

ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Υπηρεσίες απεντόμωσης Σαρωνίδα

Καταπολεμήστε και εξοντώστε κάθε έντομο με μια απεντόμωση με την εταιρεία Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Σαρωνίδα. Καλέστε μας τώρα και κανονίστε την επίσκεψή μας για όλα τα είδη εντόμων, όπως κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, τσιμπούρια, ψιλή κατσαρίδα, μυρμήγκια, σφήκες, κ.α. Όλα τα σκευάσματα είναι ασφαλή προς τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα και ασφαλή για το περιβάλλον.

Απολύμανση – απεντόμωση για κατσαρίδες στη Σαρωνίδα

Η κατσαρίδα βρίσκεται στον πλανήτη μας περίπου 350 εκατομμύρια χρόνια! Είναι γνωστό ότι είναι ένα ιδιαίτερα προσαρμόσιμο έντομο, ικανό να αντέξει ακτινοβολία πέρα από αυτό που μπορεί να ανεχθεί ο άνθρωπος και απαιτεί πολύ λίγη τροφή για να επιβιώσει. Στην πραγματικότητα, πολλές κατσαρίδες μπορούν να τραφούν με ένα λεπτό στρώμα λίπους για μήνες!

Οι κατσαρίδες προτιμούν αμυλούχες τροφές, αλλά τρώνε επίσης οτιδήποτε οργανικό, συμπεριλαμβανομένου του ξύλου, των παπουτσιών, του χαρτιού, της κόλλας, του σαπουνιού, ακόμη και των βλεφαρίδων. Αυτό, βεβαίως, εντείνει την ανάγκη για σωστή αποχέτευση, ειδικά σε χώρους εστίασης.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το 98% των κατσαρίδων φέρει βακτήρια που είναι γνωστό ότι προκαλούν τροφική δηλητηρίαση. Παίρνουν μη υγιεινό υλικό με τα πόδια και τα σώματα τους και μπορεί να μολύνουν τα τρόφιμα, τους πάγκους επεξεργασίας και τα σκεύη. Οι κατσαρίδες μπορούν επίσης να ανακυκλώσουν το υλικό που είχε καταναλωθεί προηγουμένως, το οποίο μπορεί να περιέχει δυνητικά επικίνδυνα βακτήρια. Οι ασθένειες που μπορεί να εξαπλωθούν από τις κατσαρίδες περιλαμβάνουν: Τυφοειδή πυρετό, δυσεντερία, χολέρα, ιό πολιομυελίτιδας και σκωληκοειδή ταινία.

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Σαρωνίδα

Οι παρακάτω συμβουλές θα βοηθήσουν στην αποτροπή της μόλυνσης από κατσαρίδες στο σπίτι και σε επαγγελματικούς χώρους:

Ø Η καλή εξυγίανση είναι ο καλύτερος έλεγχος κατσαρίδων. Ο σχολαστικός και συχνός καθαρισμός και η οργάνωση είναι ουσιαστικής σημασίας.

Ø Καθαρίστε αμέσως τις διαρροές, ειδικά σε περιοχές με σκοτεινό ή αχνά φωτισμό. Όλα τα απορρίμματα τροφίμων πρέπει να πετιούνται αμέσως. Μην επιτρέπεται να συσσωρεύονται υπολείμματα ή ψίχουλα οπουδήποτε. Βεβαιωθείτε ότι τα βρώμικα πιάτα δε μένουν άπλυτα τη νύχτα.

Ø Φυλάσσετε τα τρόφιμα και άλλα αντικείμενα ψηλότερα από το δάπεδο και φυλάσσετε όλες τις συσκευασίες και τα δοχεία καλά περιτυλιγμένα και καλυμμένα.

Ø Επιθεωρήστε προσεκτικά όλα τα κιβώτια και τις σακούλες που εισάγονται στο σπίτι ή στο κατάστημα σας.

Ø Εξαλείψτε την ακαταστασία και τη συσσώρευση κενών κιβωτίων, φιαλών κλπ. Ξεχωριστά αντικείμενα αποθηκευμένα σε συρτάρια, ερμάρια και αποθηκευτικούς χώρους. Τα σωστά ανακυκλωμένα αγαθά συχνά θα εξαλείψουν και θα αποθαρρύνουν την αναπαραγωγή.

Ø Φυλάξτε τα υπόγεια και τους αποθηκευτικούς χώρους στεγνούς, καθαρούς, καλά αεριζόμενους και φωτισμένους. Αφαιρέστε τυχόν στάσιμα νερά, επισκευάστε διαρρέουσες σωλήνες και διατηρήστε τα υπολείμματα δαπέδου καθαρά και στεγνά. Χρησιμοποιήστε αφυγραντήρες για να αφαιρέσετε την υγρασία. Αποφύγετε τη συσσώρευση υγρών σε οποιεσδήποτε επιφάνειες.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΕ ΠΡΙΖΑ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΕ ΠΡΙΖΑ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Ø Διατηρήστε τα αποδυτήρια των εργαζομένων και τους χώρους συνεστίασης του προσωπικού καθαρούς, για να αποφύγετε τη διασταυρούμενη προσβολή από τους υπαλλήλους.

Ø Ελέγξτε τα φυτά και τη βλάστηση για φωλιές και σημάδια προσβολής. Αφαιρέστε όλα τα κούτσουρα ή τις κορμούς δέντρων που χρησιμοποιούνται για διακόσμηση.

Ø Μόλις παρουσιαστεί προσβολή από κατσαρίδες, απαιτείται επαγγελματική αντιμετώπιση. Η εμπειρογνωμοσύνη και η αποτελεσματικότητα ενός ειδικού χειριστή ελέγχου παρασίτων θα δώσει λύσεις στα προβλήματά σας. Η Απολυμάνσεις Σαρωνίδα έχει την εμπειρία, την πιστοποίηση, τον εξοπλισμό και τις γνώσεις, ώστε να εμπιστευτείτε, με κλειστά τα μάτια, τις υπηρεσίες που σας παρέχει.

Υπηρεσίες μυοκτονίας Σαρωνίδα

Ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε συνεχώς, είναι η παρουσία ποντικών και αρουραίων σε οικίες, σε επιχειρήσεις, σε δημόσια κτίρια, σε σχολεία, σε εστιατόρια, κ.α. Τα τρωκτικά δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι απλό και χρειάζεται άμεση επέμβαση από μια εξειδικευμένη εταιρεία. Η εταιρεία μας Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Σαρωνίδα εδώ και πολλά χρόνια έχει αποκτήσει τρομερή εμπειρία στην καταπολέμηση των τρωκτικών και όχι μόνο.

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στη Σαρωνίδα Από τη Βικιπαίδεια

Το κέντρο της κοινότητας εντοπίζεται μπροστά στη θάλασσα του Σαρωνικού, στον κόμβο των Λεωφόρων Σουνίου και Σαρωνίδος, από όπου καθίσταται η περιοχή προσβάσιμη. Η Σαρωνίδα διαθέτει οργανωμένο ρυμοτομικό σχέδιο που απαρτίζεται από ημικυκλικές οδούς που ξεκινούν από το λόφο και συναντώνται στην παραλιακή.

Πηγή: wikipedia

Δραστηριοποιούμαστε στη Σαρωνίδα και τις γύρω περιοχές

3 thoughts on “Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Σαρωνίδα

 1. Pingback:Απολυμάνσεις Σαρωνίδα – 2299048776 - apolymanseis.me

 2. Pingback:Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στη Σαρωνίδα – 22940 28060 | myapofraxeisathina

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *